Besök vårt arkiv

I måndags och tisdags var jag i Göteborg för att utse de bidragen som ska gå vidare i Svenska Designpriset, digital kategori. Det var en spännande utmaning. Andra övriga personer i juryn var Joakim Jardenberg, Malin Ströman och Andrea Rosengren.

I Resumé: Namnkunnig digital jury i Designpriset

Läs mer om Svenska Designpriset här.

// Judith Wolst

 • Mohamed Abdille Jul 4, 2017 Svara

  Jag heter Mohamed Abdille . Jag har gått en förberedande Bussutbildningen hos Vadköping skolan nyligen. Jag har Jobbat för 3 år hos Sandarna transport, och där jag arbetar som bussförare. Jag vill vara noggrann och punktlig i mitt arbete.

  Jag är en glad person som arbetar hårt, talar svenska väl och förstår mycket bra.
  På fritiden spelar jag fotboll och umgås med vänner.

 • Hosting Nov 15, 2017 Svara

  Vi kommer att dela ut sammanlagt 24 Guldmedaljer och 24 Silverdiplom samt de prestigefyllda Juryns pris och rets v ghals. Nytt f r i r r rets designer till Svensk Design Hedersgalleri.

 • Namn (Obligatoriskt)

 • Epost (Obligatoriskt, men publiceras ej)

 • URL (Valbar)

 • Kommentar (Obligatoriskt)